Om oss på Telefonassistans.se

Vi har vårt ursprung från vårt moderbolag NMSS AB som bl a driver Sjöassistans i Sverige. En organisation som i många år hjälpt båtägare som hamnat i trubbel ute på sjön och där just telefonservicen är en integrerad del av flera av våra största försäkringsbolags kundtjänst för just båtskador. Tillsammans har vi under åren pratat med tusentals människor och vi gör det dagligen.

Att snabbt kunna både höra på en röst med ett visst tonläge och därmed även få en stressad och kanske inte alltid nöjd person som ringer att känna att vi bryr oss och att vi vill hjälpa är grunden för allt vi gör på dagarna. Vi mäter också detta kontinuerligt så att vi hela tiden kan förbättra oss och bli ännu bättre.

Vår centrala kundtjänst sitter i Nacka Strand och vi har en hypermodern IP växel som ger oss möjligheter att figursy de allra flesta special upplägg, om det krävs. Varje år hanterar över 20 000 samtal.

Vi är ett litet och tight gäng som jobbar skift alla dagar i veckan och hela tiden försöker hitta praktiska enkla lösningar på våra kunders utmaningar.


Företaget med fokus på personlig känsla

Vi vill att du ska växa – vi vill hjälpa till!

Vi har stora kunder och en massa små kunder. För det mindre företaget så blir vi ofta en del av företaget. Återkommande kunder som känner oss vid förnamn.

Inga uppdrag är för små eller stora, för korta eller långa, ingenting är omöjligt. Vi är ett litet företag som jobbar med stora och små organisationer. Vi är övertygade om att vårt arbete ”talar för sig själv” därför har vi inga bindningstider, långa avtal eller annat som krånglar till det. Vi är övertygade om att enkelhet i kombination med flexibilitet är grunden till framgång.

fredrik
Fredrik
sofia
Sofia
jon
Jon
fredrik
Fredrik
jan
Jan

Kontakta oss – så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Varukorg
Rulla till toppen