Bästa Optiker!

Vi hjälper dig och dina kunder

Varje dag – hela veckan

Vi missar aldrig ett samtal från dina kunder

Vi bemannar alla dagar och helger när personalen inte räcker till.

Personlig service med fokus på bästa kundupplevelse

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Fyll i när det bäst passar dig att vi ringer så tar vi 10 minuter och ser på just Era behov.

Ett missat samtal kan var Din nästa kund!

Vi jobbar med optiker! Vi hjälper idag flera optiker med deras kundtjänst. Vi svarar alltid och kan om ni vill svara från 0700 till 2100 hela veckan inklusive helger. Allt fr att Era kunder ska få den mest optimala kundupplevelsen på telefon. Att kunna planera för hur mycket folk som kommer till din butik är näst intill omöjligt. Vi vet att faktorer som väder, lönehelg, kampanjer eller helgdagar har direkt påverkan på ditt flöde. Att kunna matcha rätt antal personal är då en ännu större utmaning!

Vi svarar på över 15000 samtal varje år. Vi sitter på Gärdet i Stockholm och hjälper små och mellanstora företag varje dag med att svara trevligt, korrekt och direkt till kunder som ringer. Flera av våra kunder har fått pris för inom sin bransch för ”Bästa kundupplevelse” – något som vi är extra stolta över då vi oftast är stor del av deras kundupplevelse.

Kampanj

För nya optiker som vill testa vår tjänst så erbjuder vi nu ”30 dagar prova på” utan några kostnader! Vi startar tjänsten på mindre än 24 timmar och allt ni behöver göra är att lägga in ett unikt telefonnummer ni får av oss direkt. Sen tar vi Era samtal när Ni inte hinner svara i butiken – allt för att Ni ska ha bästa möjliga kundservice till Er nya och gamla kunder som ringer Er.

Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi Er direkt vid en tidpunkt som passar Er.

Är du intresserad av att ha oss som samarbetspartner?
Ring oss direkt på: 08-518 347 20

Varukorg
Rulla till toppen